Νέα

Στο blog σας παρουσιάζουμε τους στολισμούς μας σε γάμους και βαπτίσεις. ❤

Ανακαλύψτε τη Νέα Συλλογή Παιδικής Μόδας της Mayoral

Η Mayoral είναι μια μεγάλη εταιρεία με διεθνή χαρακτήρα που αναφέρει και παρουσιάζει την Ισπανική μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το σλόγκαν της είναι making friends που έπαιζε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία της Mayoral καθορίζοντας την ως εταιρεία κοινωνικής ευθύνης.

Η βάπτιση ενός μικρού ταξιδευτή

Μια μοναδική βάπτιση για αγόρι με θέμα τον ταξιδευτή. Με πολύ φαντασία και μεράκι στήθηκε μια υπέροχη vintage βάπτιση που κυριαρχούσαν τα ρετρό αυτοκίνητα και ποδήλατα. Πολλά διακοσμητικά ανά τον κόσμο. Βαλίτσες, χάρτες, μέσα μεταφοράς και πυξίδες  ολοκλήρωναν το σκηνικό.

Κύκνος

Ο ρομαντικός αλλά elegant στολισμός της βάπτισης ενθουσίασε τους καλεσμένους. Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και παράλληλα πολύ μεράκι και αγάπη, έμπνευση για δημιουργία, τέλεια αρμονία στην αισθητική, πλεγμένα αριστοτεχνικά με πείρα και επαγγελματισμό.

Ένας αριστοκρατικός γάμος

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Πραγματοποιήθηκε στολισμός  με λευκά κεράκια, ασημένια πεντάκερα κηροπήγια και ρομαντικά φαναράκια διακοσμημένα με δαντέλα και κορδέλες σε χρώματα του χρυσού, του εκρού και του ασημιού, κέρδισε τις εντυπώσεις των καλεσμένων.