Ανακαλύψτε τη Νέα Συλλογή Παιδικής Μόδας της Mayoral

Η Mayoral είναι μια μεγάλη εταιρεία με διεθνή χαρακτήρα που αναφέρει και παρουσιάζει την Ισπανική μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1941 με την παραγωγή και διανομή καλτσών και στην διάρκεια των 80 χρόνων που συμπληρώνει φέτος, θεωρείται ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής , διανομέας και έμπορος λιανικής πώλησης στην παιδική μόδα. Προσφέρει  στους πελάτες όλα τα είδη παιδικής ένδυσης.

Το σλόγκαν της είναι making friends που έπαιζε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία της Mayoral καθορίζοντας την ως εταιρεία κοινωνικής ευθύνης, βάζοντας την επιτυχία της στην σχέση ποιότητας και μόδας στην μεγαλύτερη έκφρασή τους.

Η εταιρεία δημιούργησε την ecofriends έτσι ώστε να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ώστε να κληρονομήσουν τα παιδιά έναν καλύτερο πλανήτη.

Στόχος της Mayoral είναι το 50% των συλλογών της να αποτελείται από βιώσιμα υφάσματα πριν το 2025.

Κάθε απόφαση, κάθε μικρή κίνηση, μετράει. Είστε μαζί μας; Loving the planet!!

Εξερευνήστε την συλλογή μας και ανακαλύψτε τις πιο πρόσφατες, άνετες, και διασκεδαστικές προτάσεις για την εμφάνιση του παιδιού σας.

Το 2000 το κατάστημα Bambino ήταν το πρώτο που έφερε την ολοκληρωμένη συλλογή της Mayoral στην Ημαθία και δημιούργησε ένα francise κατάστημα. Συνεχίζουμε ως και σήμερα να έχουμε την μεγαλύτερη συλλογή.

Ενδιαφέρεστε; Δείτε όλα τα προϊόντα της Mayoral εδώ.