• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Ρούχα

Βαπτιστικό ρούχο δαντέλα σάπιο μήλο

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο δαντέλα σάπιο μήλο

100.00€

Βαπτιστικό ρούχο με δαντέλα σε χρώμα σάπιου μήλου σε ολόκληρο το φόρεμα.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητακαι κατάλληλα για παιδάκια 18-24 μη..

Βαπτιστικό ρούχο δίχτυ

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο δίχτυ

Βαπτιστικό ρούχο με δαντέλα σε όλο το φόρεμα και στο πάνω μέρος με δίχτυ και κηπούρ λουλουδάκια.Ασορτί μπολερό με δίχτυ και σκουφάκι με ίδιο μεγάλο σάπιο μήλο λουλούδι, όπως αυτό του φορέματος. Το σετ περιέχει ασορτί λαδόπανο.Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα από τα δύο κομμάτια (λαδόπανο ή ρούχο), γί..

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - ροζ πουά

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - ροζ πουά

Βαπτιστικό ρούχο με εκρού δαντέλα με ροζ πουά λεπτομέρειες στο φόρεμα. Με ασορτί μπολερό και κορδέλα για τα μαλλιά.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χει..

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - σάπιο μήλο

New Life

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - σάπιο μήλο

120.00€

Βαπτιστικό ρούχο σε εκρού χρώμα με σάπιο μήλο λουλούδια και λεπτομέρειες. Με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά και μπολερό.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι ..

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - σομόν

New Life

Βαπτιστικό ρούχο εκρού - σομόν

120.00€

Βαπτιστικό ρούχο με εκρού δαντέλα και σομόν δαντελένια λουλούδια, με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά και μπολερό στα ίδια χρώματα.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρού..

Βαπτιστικό ρούχο εκρού δαντέλα

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο εκρού δαντέλα

Βαπτιστικό ρούχο με εκρού δαντέλα σε όλο το φόρεμα, ροζ - πουά ύφασμα στις λεπτομέρειες, με τιράντα. Ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ..

Βαπτιστικό ρούχο έντονο εκρού δαντέλα

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο έντονο εκρού δαντέλα

95.00€

Βαπτιστικό ρούχο σε έντονο εκρού χρώμα με λεπτομέρειες και δαντέλα.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητακαι κατάλληλα για παιδάκια 18-24 μηνών...

Βαπτιστικό ρούχο λευκό - ροζ

Bianco e Colore

Βαπτιστικό ρούχο λευκό - ροζ

85.00€

Βαπτιστικό ρούχο με σατέν λευκό και ροζ λεπτομέρειες.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητακαι κατάλληλα για παιδάκια 18-24 μηνών...

Βαπτιστικό ρούχο λευκό ανθάκια

Bianco e Colore

Βαπτιστικό ρούχο λευκό ανθάκια

85.00€

Βαπτιστικό ρούχο σε λευκό χρώμα με ροζ λεπτομέρειες και λευκά κεντημένα ανθάκια.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητακαι κατάλληλα για παιδάκια ..

Βαπτιστικό ρούχο λευκό δαντέλα

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο λευκό δαντέλα

100.00€

Βαπτιστικό ρούχο σε λευκό ρούχο με λουλούδι σε σάπιο μήλο χρώμα με δαντέλα. Ασορτί μπαντάνα και το μπολερό.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητα..

Βαπτιστικό ρούχο μπεζ δαντέλα

New Life

Βαπτιστικό ρούχο μπεζ δαντέλα

Βαπτιστικό ρούχο εκρού με μπεζ δαντέλα και ζακετάκι πλεκτό και μπολερό.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστικά ρούχα είναι χειροποίητακαι κατάλληλα για παιδάκια 18-24 μην..

Βαπτιστικό ρούχο μπεζ λουλούδι

Baby Bloom

Βαπτιστικό ρούχο μπεζ λουλούδι

Βαπτιστικό ρούχο με μπεζ λουλούδι και με ίδια κορδέλα για μαλλιά. Το ρούχο είναι δαντελένιο και έχει μικρά δαντελένια λουλούδια. Το σετ περιέχει ασορτί λαδόπανο.Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα από τα δύο κομμάτια (λαδόπανο ή ρούχο), γίνεται μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας πρ..

Βαπτιστικό ρούχο πλεκτό

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο πλεκτό

130.00€

Βαπτιστικό ρούχο με λευκή δαντέλα και σάπιο μήλο λουλούδι με πλεκτό λευκό το πάνω μέρος του φορέματος. Ασορτί πλεκτό μπολερό και σκουφάκι για τα μαλλιά.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισ..

Βαπτιστικό ρούχο σάπιο μήλο vintage

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο σάπιο μήλο vintage

100.00€

Βαπτιστικό ρούχο σε χρώμα σάπιο μήλο και δαντέλα σε ολόκληρο το φόρεμα σε στιλ vintage. Με ασορτί μπολερό και μπαντάνα για τα μαλλιά.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτιστι..

Βαπτιστικό ρούχο σάπιο μήλο δαντέλα

New Life

Βαπτιστικό ρούχο σάπιο μήλο δαντέλα

Βαπτιστικό ρούχο με σάπιο μήλο δαντέλα και εκρού δαντελένιες λεπτομέρειες. Ασορτί μπολερό και κορδέλα για τα μαλλιά.Το σετ περιέχει ασορτί λαδόπανο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα από τα δύο κομμάτια (λαδόπανο ή ρούχο), γίνεται μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε εί..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 17 (2 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.