• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Ρούχα

Βαπτιστικό Κοστούμι σε μπλε και μπορτνώ

BAMBINO

Βαπτιστικό Κοστούμι σε μπλε και μπορτνώ

Βαπτιστικό κοστούμι με μπορντώ παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο με σχέδια, μπλε κοστούμι και καπέλο με ασορτί μαντηλάκι και παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα β..

Βαπτιστικό Ρούχο Βεραμάν και Εκρού

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Βεραμάν και Εκρού

Βαπτιστικό ρούχο με βεραμάν παντελόνι το οποίο συνοδεύεται από λευκό πουκάμισο και εκρού ζακέτα, με φουλάρι στους ίδιους χρωματικούς τόνους, καπέλο και παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρ..

Βαπτιστικό Ρούχο Γκρι και Λευκό

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Γκρι και Λευκό

Βαπτιστικό ρούχο με γκρι παντελόνι και γιλέκο, ενώ συνοδεύεται από λευκό πουκάμισο, λευκό φουλάρι, παπιγιόν σε γκρι χρώμα και λευκό καπέλο.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας...

Βαπτιστικό Ρούχο Καφέ και Μπλε

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Καφέ και Μπλε

Βαπτιστικό ρούχο με γκρι παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο. Συνοδεύεται από καφέ γιλέκο, φουλάρι σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του καφέ, μπλε καπέλο και ξύλινο παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το ανα..

Βαπτιστικό Ρούχο Λευκό με Γκρι

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Λευκό με Γκρι

Βαπτιστικό ρούχο με γκρι παντελόνι και γιλέκο, λευκό πουκάμισο με γκρι λεπτομέρειες, καπέλο σε λευκό χρώμα και γκρι παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα βαπτι..

Βαπτιστικό Ρούχο με Γιλέκο και Πουκάμισο

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο με Γιλέκο και Πουκάμισο

Βαπτιστικό ρούχο με μπλε παντελόνι, πουκάμισο με σχέδια και γιλέκο σε γκρι χρώμα. Συνοδεύεται από παπιγιόν ξύλινο, καπέλο και τιράντες σε ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς. Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτ..

Βαπτιστικό Ρούχο με Παντελόνι και Γιλέκο

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο με Παντελόνι και Γιλέκο

Βαπτιστικό Ρούχο με παντελόνι σε μπορντώ χρώμα, πουκάμισο σε μπλε τόνους με σχέδια, εκρού γιλέκο. Συνοδεύεται από ασορτί καπέλο, τιράντες και ξύλινο παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχ..

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Γαλάζιο

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Γαλάζιο

Βαπτιστικό Ρούχο με μπεζ παντελόνι, γαλάζιο ανοιχτό πουκάμισο και ζακέτα σε απόχρωση του μπλε. Το σύνολο συνοδεύεται από γαλάζιο καπέλο και μπεζ φουλάρι και παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκ..

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Γκρι

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Γκρι

Βαπτιστικό ρούχο με γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπεζ γιλέκο. Το σύνολο ολοκληρώνει το λευκό καπέλο, οι τιράντες και το ξύλινο παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής ..

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Λευκό

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Μπεζ και Λευκό

Βαπτιστικό Ρούχο με μπεζ παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Συνοδεύεται από μπεζ φουλάρι, λευκό καπέλο, τιράντες και ασορτί παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας. Τα β..

Βαπτιστικό Ρούχο Μπλε Γκρι Βαπτιστικό Ρούχο Μπλε Γκρι

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Μπλε Γκρι

Βαπτιστικό ρούχο που αποτελείται από παντελόνι, γιλέκο, πουκάμισο, καπέλο και παπιγιόν. Υπάρχει σε δύο αποχρώσεις Μπλε-Γαλάζιο ή Γκρι-Μπλε.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας...

Βαπτιστικό Ρούχο Μπλε και Κόκκινο

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο Μπλε και Κόκκινο

Βαπτιστικό Ρούχο με κόκκινο παντελόνι, γκρι πουκάμισο με σχέδια, γιλέκο σε μπλε απόχρωση. Το σύνολο συνοδεύεται από φουλάρι σε γαλάζιες αποχρώσεις και ψάθινο καπέλο σε μπλε χρώμα.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτε..

Βαπτιστικό ρούχο μπλε τζιν και μπεζ

BAMBINO

Βαπτιστικό ρούχο μπλε τζιν και μπεζ

Βαπτιστικό ρούχο με γαλάζιο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι και τζιν γιλέκο. Συνοδεύεται από καπέλο σε αποχρώσεις του τζιν, παπιγιον ξύλινο και ασορτί τιράντες. Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρο..

Βαπτιστικό Ρούχο σε Γαλάζιο και Λευκό

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο σε Γαλάζιο και Λευκό

Βαπτιστικό ρούχο με λευκό παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, Συνοδεύεται από λευκό γιλέκο ενώ το σύνολο ολοκληρώνει το γαλάζιο φουλάρι, το λευκό καπέλο και το ξύλινο παπιγιόν.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν τ..

Βαπτιστικό Ρούχο σε Μπεζ και Μπλε

BAMBINO

Βαπτιστικό Ρούχο σε Μπεζ και Μπλε

Βαπτιστικό Ρούχο με μπεζ παντελόνι, λευκό πουκάμισο με σχέδια και μπλε γιλέκο. Το σύνολο ολοκληρώνει το καφέ παπιγιόν και το λευκό καπέλο.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, που σίγουρα αποτελούν το αναγκαίο ρούχο της βάπτισής σας.&..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.