• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Προϊόντα

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι

50.00€

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι. Κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με καράφα κατασκευασμένη με την τεχνική του decoupage, περίτεχνα ζωγραφισμένη σε γκρι αποχρώσεις και κρυστάλλινο πώμα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε το..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

60.00€

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα. Καράφα ορθογώνια με ευφάνταστο πώμα, Βοημίας και αντίστοιχο κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με ενσωματωμένες ρίγες. -Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφων..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

65.00€

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα Βοημίας. Κρυστάλλινο ποτήρι με ενσωματωμένη ρίγα Βοημίας και ασορτί καράφα με προσεγμένες λεπτομέρειες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικ..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινο λοξωτό

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινο λοξωτό

55.00€

Καράφα κρυστάλλινη λοξωτή σε τετράγωνο σχήμα, Βοημίας με ασορτί κρυστάλλινο ποτήρι γάμου.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 έως ..

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο

RCR

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο

55.00€

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο. Καράφα τετράγωνη με ενσωματωμένη ρίγα της RCR, με ασορτί ποτήρι με περίτεχνες λεπτομέρειες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόηση..

Καράφα - ποτήρι λοξωτά

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι λοξωτά

50.00€

Καράφα και ποτήρι κρυστάλλινα, λοξωτά με ιδιαίτερο πώμα και ενσωματωμένες ρίγες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 εώς 20€.-Ο στ..

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή

50.00€

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή. Ποτήρι γάμου κρυστάλλινο και καράφα με χρυσές λεπτομέρειες και ιδιαίτερο πώμα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζε..

Καράφα - Ποτήρι μεταλλίκο ασημί

BAMBINO

Καράφα - Ποτήρι μεταλλίκο ασημί

65.00€

Καράφα - Ποτήρι μεταλλικό ασημί. Κρυστάλλινο ποτήρι με διακοσμημένη και περίτεχνη βάση με στρας και ασορτί καράφα με μεταλλικά ασημί στοιχεία.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπι..

Καράφα - ποτήρι τετράγωνη

RCR

Καράφα - ποτήρι τετράγωνη

60.00€

Καράφα τετράγωνη με ενσωματωμένη ρίγα της RCR, με ασορτί ποτήρι.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 έως 20€.-Ο στολισμός του σετ ..

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια

95.00€

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια. Κρυστάλλινο ποτήρι Βοημίας με ρίγα χρυσού. Ιδιαίτερη μεγάλη καράφα με χρυσό πώμα, Βοημίας σεταρισμένο με το ποτήρι.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατ..

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα

55.00€

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα. Κρυστάλλινη καράφα λοξωτή Βοημίας, με ιδιαίτερο πώμα. Ασορτί κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με χρυσή ρίγα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεν..

Καράφα - ποτήρι χρυσό στόλισμα

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι χρυσό στόλισμα

50.00€

Καράφα - ποτήρι χρυσό στόλισμα. Κρυστάλλινο ποτήρι γάμου και καράφα με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέο..

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά σε καφέ χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσεί..

Λαμπάδες γάμου gold rose φανάρια

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου gold rose φανάρια

Λαμπάδες γάμου - φανάρια σε χρώμα gold rose.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς ε..

Λαμπάδες γάμου vintage καφέ

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου vintage καφέ

Λαμπάδες γάμου σε στιλ vintage, σε καφέ χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 90 (6 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.