• 23330 25339

Μπομπονιέρες

Μπομπονιέρα γλυκό κουταλιού

BAMBINO

Μπομπονιέρα γλυκό κουταλιού

Μπομπονιέρα με γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας σας (πορτοκάλι, βύσσινο, κεράσι κ.ά.), κορδέλες, δαντέλες, κουφέτα, χάντρες και κουμπιά.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μ..

Μπομπονιέρα Κέντημα

BAMBINO

Μπομπονιέρα Κέντημα

Μπομπονιέρα με θέμα το κέντημα από λινάτσα και μικρές λεπτομέρειες από ξύλο και μέταλλο.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων (σαμ..

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

BAMBINO

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι, με δαντέλα θεματική κορδέλα με τριαντάφυλλα και πέρλες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων (σαμπάνια..

Μπομπονιέρα κερί σε βάζο

BAMBINO

Μπομπονιέρα κερί σε βάζο

Μπομπονιέρα κερί σε λευκό χρώμα σε βάζο στολισμένη με λινάτσα, κορδέλες, δαντέλα, κουμπιά, χάντρες ή ξύλινες λεπτομέρειες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είν..

Μπομπονιέρα λινάτσα πουγκί

BAMBINO

Μπομπονιέρα λινάτσα πουγκί

Μπομπονιέρα με ύφασμα λινάτσας με πουγκί και φιόγκο μοτίφ και πολλές κορδέλες σε σάπιο μήλο αποχρώσεις.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου εί..

Μπομπονιέρα Πετσέτα Λευκή

BAMBINO

Μπομπονιέρα Πετσέτα Λευκή

Μπομπονιέρα με πετσέτα σε λευκό χρώμα στολισμένη συνδυασμένη με κορδέλες, δαντέλα, κουμπιά και χάντρες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου εί..

Μπομπονιέρα Πετσέτα Μονόγραμμα

BAMBINO

Μπομπονιέρα Πετσέτα Μονόγραμμα

Μπομπονιέρα πετσέτα με κεντημένο το μονόγραμμα που επιθυμείτε στο επιθυμητό χρώμα. Φιόγκος με κορδέλες, κουμπιά και σχοινιά.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες ε..

Μπομπονιέρα Πουγκί με Κορδέλες

BAMBINO

Μπομπονιέρα Πουγκί με Κορδέλες

Μπομπονιέρα από ύφασμα σε σχήμα πουγκί, στολισμένη με κορδέλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων..

Μπομπονιέρα ριγέ πουγκί

BAMBINO

Μπομπονιέρα ριγέ πουγκί

Μπομπονιέρα - ριγέ πουγκί με κουφέτα. Σε κόκκινο και σε μπλε χρώμα. Στολισμένα με κοχύλια, κορδέλες, σχοινιά και χάντρες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είνα..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.