• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Μπομπονιέρες

Μπομπονιέρα κερί γαλάζια

BAMBINO

Μπομπονιέρα κερί γαλάζια

Μπομπονιέρα με κερί σε μεταλλικό κουτί σε γαλάζιο χρώμα στολισμένη με λινάτσα συνδυασμένες κορδέλες και ξύλινες λεπτομέρειες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες ..

Μπομπονιέρα κερί γαλάζιο

BAMBINO

Μπομπονιέρα κερί γαλάζιο

Μπομπονιέρα κερί σε βαζάκι με γαλάζιο χρώμα. Στολισμένο με λινάτσα, συνδυασμένες κορδέλες, κουμπιά και σχοινιά.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγ..

Μπομπονιέρα λευκή

BAMBINO

Μπομπονιέρα λευκή

Μπομπονιέρα - λευκή πετσέτα σε τρία διαφορετικά σχέδια. Με φιόγκο, κορδέλες, σχοινιά, κουμπιά και χάντρες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου..

Μπομπονιέρα πετσέτα

BAMBINO

Μπομπονιέρα πετσέτα

Μπομπονιέρα - πετσέτα με φιόγκο, κορδέλες, κουμπιά, σχοινιά σε τρία διαφορετικά σχέδια.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων (σαμπ..

Μπομπονιέρα πετσέτα μονόγραμμα

BAMBINO

Μπομπονιέρα πετσέτα μονόγραμμα

Μπομπονιέρα - πετσέτα με κεντημένο το μονόγραμμα του ονόματος που επιθυμείτε και στο χρώμα που θέλετε. Φιόγκος με κορδέλες, κουμπιά και σχοινιά.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, γι..

Μπομπονιέρα Πουγκί Γαλάζια

BAMBINO

Μπομπονιέρα Πουγκί Γαλάζια

Μπομπονιέρα σε σχήμα πουγκί από γαλάζιο ύφασμα, στολισμένη με κορδέλες και χάντρες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων (σαμπάνια..

Μπομπονιέρα ριγέ πουγκί

BAMBINO

Μπομπονιέρα ριγέ πουγκί

Μπομπονιέρα - ριγέ πουγκί με κουφέτα. Σε κόκκινο και σε μπλε χρώμα. Στολισμένα με κοχύλια, κορδέλες, σχοινιά και χάντρες.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είνα..

Μπομπονιέρα Στρουμφάκια

BAMBINO

Μπομπονιέρα Στρουμφάκια

Μπομπονιέρα με θέμα τα στρουμφάκια σε σακούλα με θεματικές κούπες και γλυκά.Οι μπομπονιέρες που σας προτείνουμε είναι χειροποίητες. Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε της εταιρείας Χατζηγιαννάκη, για τις μπομπονιέρες είναιείτε αμυγδάλου είτε γεύσεων (σαμπάνια, φράου..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.