• 23330 25339

Λαμπάδες

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά

Λαμπάδες γάμου - φανάρια κλουβιά σε καφέ χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσεί..

Λαμπάδες γάμου gold rose φανάρια

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου gold rose φανάρια

Λαμπάδες γάμου - φανάρια σε χρώμα gold rose.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς ε..

Λαμπάδες γάμου vintage καφέ

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου vintage καφέ

Λαμπάδες γάμου σε στιλ vintage, σε καφέ χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς..

Λαμπάδες γάμου vintage φανάρια

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου vintage φανάρια

Λαμπάδες γάμου σε στιλ vintage φανάρια, χρώματος φυσικού ξύλου.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια κα..

Λαμπάδες γάμου εκρού

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου εκρού

Λαμπάδες γάμου σε εκρού χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.-Στη..

Λαμπάδες γάμου καφέ σκούρο

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου καφέ σκούρο

Λαμπάδες γάμου σε καφέ σκούρο χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτ..

Λαμπάδες γάμου κερί κορμός

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου κερί κορμός

Λαμπάδες γάμου με κερί - κορμό σε εκρού χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς..

Λαμπάδες γάμου λευκό χρώμα

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου λευκό χρώμα

Λαμπάδες γάμου σε λευκό χρώμα.Το σετ περιέχει ασορτί λαδόπανο.Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα από τα δύο κομμάτια (λαδόπανο ή ρούχο), γίνεται μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης.Τα βαπτιστικά ρούχα που σας προτείνουμε είναι ελληνικής προέλευσης. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,που σίγουρα αποτελούν το αναγκα..

Λαμπάδες γάμου μεγάλα φανάρια

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου μεγάλα φανάρια

Λαμπάδες γάμου - μεγάλα φανάρια σε στιλ vintage.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσε..

Λαμπάδες γάμου φανάρια ασημί μπορντούρα

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου φανάρια ασημί μπορντούρα

Λαμπάδες γάμου φανάρια σε ασημί χρώμα με μπορντούρα στο τζάμι.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και..

Λαμπάδες γάμου φανάρια λευκά

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου φανάρια λευκά

Λαμπάδες γάμου - φανάρια σε λευκό χρώμα με ασημί λεπτομέρειες.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και..

Λαμπάδες γάμου χρυσά φανάρια

BAMBINO

Λαμπάδες γάμου χρυσά φανάρια

Λαμπάδες γάμου - φανάρια σε χρυσό χρώμα.-Οι λαμπάδες γάμου που σας προτείνουμε είναι ανεπιφύλακτα το τέλειο αξεσουάρ του γάμου σας.Ωστόσο ο στολισμός των λαμπάδων και των κεριών (μέσα στα φανάρια) είναι χειροποίητος καιγίνεται με διάφορα υφάσματα, δαντέλες, στρας, λουλούδια και ό,τι άλλο εσείς επιθυ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.