• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Κουτιά - Τσάντες

Κουτί βάπτισης ζωάκια

BAMBINO

Κουτί βάπτισης ζωάκια

50.00€

Κουτί βάπτισης σε εκρού χρώμα με θέμα τα ζωάκια. Το σετ περιλαμβάνει μικρό κουτί λαδοσετ.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόη..

Κουτί βάπτισης θρανίο - καναπές

BAMBINO

Κουτί βάπτισης θρανίο - καναπές

65.00€

Κουτί βάπτισης που γίνεται θρανίο και καναπές σε εκρού χρώμα.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.-Τα κουτιά - τσάντες που..

Κουτί βάπτισης λευκό - ροζ

BAMBINO

Κουτί βάπτισης λευκό - ροζ

65.00€

Κουτί βάπτισης σε λευκό χρώμα με ροζ καπάκι, σε τετράγωνο σχήμα. Το σετ περιλαμβάνει και κουτάκι λαδοσέτ.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλε..

Κουτί βάπτισης νεράιδες

BAMBINO

Κουτί βάπτισης νεράιδες

50.00€

Κουτί βάπτισης σε ροζ χρώμα με θέμα τις νεράιδες. Το σετ περιλαμβάνει μικρό κουτί λαδοσετ.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννό..

Κουτί βάπτισης ντουλάπα

BAMBINO

Κουτί βάπτισης ντουλάπα

65.00€

Κουτί βάπτισης - ντουλάπα σε εκρού χρώμα με καρδιά.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτε..

Κουτί βάπτισης παγκάκι

BAMBINO

Κουτί βάπτισης παγκάκι

55.00€

Κουτί βάπτισης σε σχήμα παγκάκι, σε εκρού χρώμα...

Κουτί βάπτισης ροζ αρκουδάκι

BAMBINO

Κουτί βάπτισης ροζ αρκουδάκι

50.00€

Κουτί βάπτισης σε ροζ χρώμα με αρκουδάκι. Το σετ περιλαμβάνει και μικρό κουτί λαδοσετ.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης..

Κουτί βάπτισης ροζ αρκουδάκια

BAMBINO

Κουτί βάπτισης ροζ αρκουδάκια

50.00€

Κουτί βάπτισης με ροζ μικρά αρκουδάκια. Το σετ περιλαμβάνει μικρό κουτί λαδοσετ.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης...

Κουτί βάπτισης σεκρετέρ

BAMBINO

Κουτί βάπτισης σεκρετέρ

65.00€

Κουτί βάπτισης σεκρετέρ σε εκρού χρώμα με πολλές πινελιές σε χρώμα σάπιο μήλο. Με καθρέφτη, και σκαμπό.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφω..

Κουτί βάπτισης σκαμπό - παιχνιδόκουτο σχήματα

BAMBINO

Κουτί βάπτισης σκαμπό - παιχνιδόκουτο σχήματα

35.00€

Κουτί βάπτισης σε εκρού χρώμα με διάφορα σχήματα, χρώματα και λέξεις.-Τα κουτιά - τσάντες που σας προτείνουμε είναι ιδανικά για τη βάπτισή σας.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του κουτιού - τσάντας.Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης...

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.