• 23330 25339

Διακόσμηση

Αριστοκρατικός Γάμος Αριστοκρατικός Γάμος

BAMBINO

Αριστοκρατικός Γάμος

Αριστοκρατικός Γάμος, αριστοκρατικός στολισμός. Ένας πραγματικά εντυπωσιακός στολισμός με πολλά διάφορα έπιπλα, αντικείμενα και λευκά - εκρού λουλούδια.Τα χρώματα της διακόσμησης είναι εκρού, λευκό και ασημί ενώ τα χρώματα του εσωτερικού χώρου της εκκλησίας είναι το χρυσό και το εκρού.Υπάρχουν κουφέ..

Γάμος Vintage Γάμος Vintage

BAMBINO

Γάμος Vintage

Γάμος Vintage με πολλά αντικείμενα και λουλούδια. Σε αποχρώσεις του εκρού και του μπεζ. Διάφορα ζαχαρωτά, φρέσκους και νόστιμους μπεζέδες και κουφέτα Χατζηγιαννάκη.-Ο στολισμός του γάμου σας, της πιο σημαντικής σας μέρας, σχεδιάζεται με ενθουσιασμό και μοναδικότητα.Κάθε στολισμός είναι για μας, μία ..

Γάμος χρυσές αποχρώσεις Γάμος χρυσές αποχρώσεις

BAMBINO

Γάμος χρυσές αποχρώσεις

Γάμος σε χρυσές αποχρώσεις με εκρού και λινάτσα. Ένας γάμος γεμάτος με vintage αντικείμενα, ταιριαστά έπιπλα, λουκούμια, μπισκότα γάμου, macarons, πτι φουρ,κουφέτα Χατζηγιαννάκη γεύσεων, marshmallows, φρέσκοι μπεζέδες σε δύο αποχρώσεις και μία γωνία με δροσερό νερό και σπιτική λεμονάδα.-Ο στολισμός ..

Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου

BAMBINO

Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου

Καλοκαιρινή διακόσμηση αίθουσας δεξιώσεων. Με πολλά φανάρια στον διάδρομο της σκάλας, vintage αντικείμενα, marshmallows, φρέσκοι μπεζέδες, λουκόυμια,κουφέτα γεύσεων Χατζηγιαννάκη.-Ο στολισμός του γάμου σας, της πιο σημαντικής σας μέρας, σχεδιάζεται με ενθουσιασμό και μοναδικότητα.Κάθε στολισμός είνα..

Φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου Φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου

BAMBINO

Φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου

Ένας μαγικός φθινοπωρινός γάμος με φύλλα, κουκουνάρια, μήλα, κορμούς δέντρων, φυσικά λουλούδια, κανέλες και ό,τι άλλο θυμίζει φθινόπωρο.. Macarons,λουκούμια, πολλά διαφορετικά μπισκότα γάμου, κουφέτα Χατζηγιαννάκη γεύσεων, φρέσκοι μπεζέδες και μία γωνία με αναψυκτικά και δροσερό νερό για όλουςτους κ..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.