• 23330 25339

Γάμος

Αριστοκρατικός Γάμος Αριστοκρατικός Γάμος

BAMBINO

Αριστοκρατικός Γάμος

Αριστοκρατικός Γάμος, αριστοκρατικός στολισμός. Ένας πραγματικά εντυπωσιακός στολισμός με πολλά διάφορα έπιπλα, αντικείμενα και λευκά - εκρού λουλούδια.Τα χρώματα της διακόσμησης είναι εκρού, λευκό και ασημί ενώ τα χρώματα του εσωτερικού χώρου της εκκλησίας είναι το χρυσό και το εκρού.Υπάρχουν κουφέ..

Γάμος Vintage Γάμος Vintage

BAMBINO

Γάμος Vintage

Γάμος Vintage με πολλά αντικείμενα και λουλούδια. Σε αποχρώσεις του εκρού και του μπεζ. Διάφορα ζαχαρωτά, φρέσκους και νόστιμους μπεζέδες και κουφέτα Χατζηγιαννάκη.-Ο στολισμός του γάμου σας, της πιο σημαντικής σας μέρας, σχεδιάζεται με ενθουσιασμό και μοναδικότητα.Κάθε στολισμός είναι για μας, μία ..

Γάμος χρυσές αποχρώσεις Γάμος χρυσές αποχρώσεις

BAMBINO

Γάμος χρυσές αποχρώσεις

Γάμος σε χρυσές αποχρώσεις με εκρού και λινάτσα. Ένας γάμος γεμάτος με vintage αντικείμενα, ταιριαστά έπιπλα, λουκούμια, μπισκότα γάμου, macarons, πτι φουρ,κουφέτα Χατζηγιαννάκη γεύσεων, marshmallows, φρέσκοι μπεζέδες σε δύο αποχρώσεις και μία γωνία με δροσερό νερό και σπιτική λεμονάδα.-Ο στολισμός ..

Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου

BAMBINO

Καλοκαιρινή διακόσμηση κέντρου

Καλοκαιρινή διακόσμηση αίθουσας δεξιώσεων. Με πολλά φανάρια στον διάδρομο της σκάλας, vintage αντικείμενα, marshmallows, φρέσκοι μπεζέδες, λουκόυμια,κουφέτα γεύσεων Χατζηγιαννάκη.-Ο στολισμός του γάμου σας, της πιο σημαντικής σας μέρας, σχεδιάζεται με ενθουσιασμό και μοναδικότητα.Κάθε στολισμός είνα..

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι

50.00€

Καράφα - ποτήρι ζωγραφισμένο γκρι. Κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με καράφα κατασκευασμένη με την τεχνική του decoupage, περίτεχνα ζωγραφισμένη σε γκρι αποχρώσεις και κρυστάλλινο πώμα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε το..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

65.00€

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα Βοημίας. Κρυστάλλινο ποτήρι με ενσωματωμένη ρίγα Βοημίας και ασορτί καράφα με προσεγμένες λεπτομέρειες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικ..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα

60.00€

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινα. Καράφα ορθογώνια με ευφάνταστο πώμα, Βοημίας και αντίστοιχο κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με ενσωματωμένες ρίγες. -Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφων..

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινο λοξωτό

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι κρυστάλλινο λοξωτό

55.00€

Καράφα κρυστάλλινη λοξωτή σε τετράγωνο σχήμα, Βοημίας με ασορτί κρυστάλλινο ποτήρι γάμου.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 έως ..

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο

RCR

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο

55.00€

Καράφα - ποτήρι κρύσταλλο. Καράφα τετράγωνη με ενσωματωμένη ρίγα της RCR, με ασορτί ποτήρι με περίτεχνες λεπτομέρειες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόηση..

Καράφα - ποτήρι λοξωτά

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι λοξωτά

50.00€

Καράφα και ποτήρι κρυστάλλινα, λοξωτά με ιδιαίτερο πώμα και ενσωματωμένες ρίγες.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 εώς 20€.-Ο στ..

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή

BAMBINO

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή

50.00€

Καράφα - ποτήρι μεταλλική χρυσή. Ποτήρι γάμου κρυστάλλινο και καράφα με χρυσές λεπτομέρειες και ιδιαίτερο πώμα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζε..

Καράφα - Ποτήρι μεταλλίκο ασημί

BAMBINO

Καράφα - Ποτήρι μεταλλίκο ασημί

65.00€

Καράφα - Ποτήρι μεταλλικό ασημί. Κρυστάλλινο ποτήρι με διακοσμημένη και περίτεχνη βάση με στρας και ασορτί καράφα με μεταλλικά ασημί στοιχεία.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπι..

Καράφα - ποτήρι τετράγωνη

RCR

Καράφα - ποτήρι τετράγωνη

60.00€

Καράφα τετράγωνη με ενσωματωμένη ρίγα της RCR, με ασορτί ποτήρι.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςκαι κοστίζει επιπλέον από 10 έως 20€.-Ο στολισμός του σετ ..

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια

95.00€

Καράφα - ποτήρι χρυσή λεπτομέρεια. Κρυστάλλινο ποτήρι Βοημίας με ρίγα χρυσού. Ιδιαίτερη μεγάλη καράφα με χρυσό πώμα, Βοημίας σεταρισμένο με το ποτήρι.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Εάν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατ..

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα

BOEMIA

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα

55.00€

Καράφα - ποτήρι χρυσή ρίγα. Κρυστάλλινη καράφα λοξωτή Βοημίας, με ιδιαίτερο πώμα. Ασορτί κρυστάλλινο ποτήρι γάμου με χρυσή ρίγα.-Το σετ γάμου περιλαμβάνει καράφα και ποτήρι.-Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του σετ γάμου. Έαν επιθυμείτε τον στολισμό τους, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεν..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 95 (7 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.