• 23330 25339
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Βιβλία Ευχών

Βιβλίο ευχών vintage

BAMBINO

Βιβλίο ευχών vintage

25.00€

Βιβλίο ευχών vintage. Στολισμένο περίτεχνα, με στεφάνι vintage, σάπιο μήλο ύφασμα, δαντέλες, θεματική κορδέλα σύμφωνα με το θέμα,χειροποίητο μονόγραμμα με το όνομα του παιδιού και πέρλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θ..

Βιβλίο ευχών vintage - δαντέλα

BAMBINO

Βιβλίο ευχών vintage - δαντέλα

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα vintage - δαντέλα. Στολισμένο με ροζ ύφασμα, κορδέλες, δαντέλες, πούπουλα και πέρλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι ά..

Βιβλίο ευχών κηπούρ λουλούδι

BAMBINO

Βιβλίο ευχών κηπούρ λουλούδι

25.00€

Βιβλίο ευχών  με κηπούρ λουλούδι. Στολισμένο με λινάτσα, εκρού ύφασμα, κορδόνι και πέρλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι άλλο εσείς ε..

Βιβλίο ευχών λουλούδι

BAMBINO

Βιβλίο ευχών λουλούδι

25.00€

Βιβλίο ευχών με λουλούδια. Στολισμένο με σάπιο μήλο ύφασμα, κορδέλες με λουλούδια, κηπούρ λουλούδια, δαντέλες και πέρλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάν..

Βιβλίο ευχών μοτίφ - ραπτική

BAMBINO

Βιβλίο ευχών μοτίφ - ραπτική

25.00€

Βιβλίο ευχών  με θέμα τη ραπτική. Στολισμένο με λινάτσα, εκρού ύφασμα, δαντελένια και θεματική κορδέλα, θεματικό αντικείμενο,κηπούρ λουλούδια και διάφορες χάντρες. -Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικ..

Βιβλίο ευχών πούπουλα

BAMBINO

Βιβλίο ευχών πούπουλα

25.00€

Βιβλίο ευχών με πούπουλα. Στολισμένο με κορδόνια, σάπιο μήλο ύφασμα, πούπουλα, δαντέλες, πέρλες και κορδέλες σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροπ..

Βιβλίο ευχών ραπτικής

BAMBINO

Βιβλίο ευχών ραπτικής

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα ραπτική. Στολισμένο με δαντέλα, υφάσματα, θεματικά αντικείμενα, κουμπιά και δαντέλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι ά..

Βιβλίο ευχών τριαντάφυλλο

BAMBINO

Βιβλίο ευχών τριαντάφυλλο

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα το τριαντάφυλλο. Στολισμένο με εκρού ύφασμα, δαντέλες, κορδόνια, μικρά και μεγάλα τριαντάφυλλα και πέρλες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδι..

Βιβλίο ευχών χειροποίητη πεταλούδα

BAMBINO

Βιβλίο ευχών χειροποίητη πεταλούδα

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα τη χειροποίητη πεταλούδα. Στολισμένο με θεματικό αντικείμενο, κορδέλες με τριαντάφυλλα, κορδόνια, δαντέλες, χάντρες και τριανταφυλλάκια.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες,..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.