• 23330 25339

Βιβλία Ευχών

Βιβλίο ευχών άγκυρα

BAMBINO

Βιβλίο ευχών άγκυρα

25.00€

Βιβλίο ευχών με άγκυρα. Στολισμένο με ριγέ κορδέλες, πολύχρωμες χάντρες και θεματικό αντικείμενο.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι άλλο εσείς..

Βιβλίο ευχών αλογάκι καρουζέλ

BAMBINO

Βιβλίο ευχών αλογάκι καρουζέλ

25.00€

Βιβλίο ευχών με αλογάκι καρουζέλ. Στολισμένο με βεραμάν και εκρού υφάσματα, κορδόνια και χάντρες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι άλλο εσείς..

Βιβλίο ευχών γαλάζιο καρουζέλ

BAMBINO

Βιβλίο ευχών γαλάζιο καρουζέλ

25.00€

Βιβλίο ευχών με γαλάζιο καρουζέλ. Στολισμένο με λινάτσα, εκρού και γαλάζιες κορδέλες, κορδόνια, κουμπιά και θεματικό αντικείμενο.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλού..

Βιβλίο ευχών ιππότης

BAMBINO

Βιβλίο ευχών ιππότης

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα τον ιππότη. Στολισμένο με υφάσματα σε εκρού και καφέ χρώματα, κορδέλες, κορδόνια, θεματικό αντικείμενο και πολλές χάντρες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειρ..

Βιβλίο ευχών καφέ άγκυρα

BAMBINO

Βιβλίο ευχών καφέ άγκυρα

25.00€

Βιβλίο ευχών με καφέ άγκυρα. Στολισμένο με θεματικό αντικείμενο, εκρού και καφέ υφάσματα.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι άλλο εσείς επιλέξε..

Βιβλίο ευχών καφέ αλογάκι

BAMBINO

Βιβλίο ευχών καφέ αλογάκι

25.00€

Βιβλίο ευχών με καφέ αλογάκι καρουζέλ. Στολισμένο με εκρού, καφέ και γαλάζιο ύφασμα, κουμπιά, κορδόνια και χάντρες.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες κ..

Βιβλίο ευχών Νέμο

BAMBINO

Βιβλίο ευχών Νέμο

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα τον  Νέμο. Στολισμένο με θεματικό αντικείμενο, μπλε και πορτοκαλί υφάσματα, αστερία, κορδόνια και κοχύλια.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λου..

Βιβλίο ευχών πυροσβέστης Βιβλίο ευχών πυροσβέστης

BAMBINO

Βιβλίο ευχών πυροσβέστης

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα τον πυροσβέστη. Στολισμένο με θεματικό αντικείμενο, μπλε ύφασμα, κορδέλες και κουμπιά.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι ..

Βιβλίο ευχών ταξιδευτής

BAMBINO

Βιβλίο ευχών ταξιδευτής

25.00€

Βιβλίο ευχών με θέμα τον ταξιδευτή. Στολισμένο με κορδέλες σύμφωνα με το θέμα και κουμπιά.-Το βιβλίο ευχών το διακοσμούμε σύμφωνα με το θέμα της βάπτισης που εσείς επιλέγετε.-Ο στολισμός του γίνεται με θεματικά αντικείμενα, δαντέλες, κορδέλες,χειροποίητα λουλούδια, χάντρες και ό,τι άλλο εσείς επιλέξ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Μοναδικές Προσφορές Στους Συνδρομητές

Εγγραφείτε Στο Ενημερωτικό Μας Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας collection και τις μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.